Posted in: Woningen

Fouten van makelaars voorkomen bij het verkopen van uw huis

Makelaar

Fouten van makelaars voorkomen bij het verkopen van uw huis

Hoewel het verleidelijk is om gebruik te maken van de diensten van een makelaar die u helpt bij het verkopen van uw huis, moet u zich bewust zijn van enkele veelvoorkomende valkuilen. Deze omvatten het toestaan van een makelaar om u rond te leiden in uw huis terwijl u niet aanwezig bent, en het niet vrijgeven van de sleutels aan andere mensen, tenzij het nodig is. Hieronder vindt u enkele tips die u zullen helpen deze valkuilen te vermijden. Dit zijn allemaal geweldige manieren om te voorkomen dat u wordt opgelicht door een makelaar.

De diensten van een makelaar zijn meestal gratis voor u, aangezien de verkoper de commissie betaalt bij het sluiten. Het is echter belangrijk op te merken dat de commissie die u aan een makelaar betaalt, afhankelijk is van de marktomstandigheden Slobmakelaardij.nl makelaar Woerden. Het is mogelijk dat een verkoper meer bereid is om met u over een lagere prijs te onderhandelen als u geen commissie betaalt. Bovendien vind je het misschien gemakkelijker om alle informatie die je nodig hebt zelf te vinden, dankzij de technologische vooruitgang.

Een goede makelaar weet hoe hij een vergelijkbare marktanalyse (CMA) moet berekenen en stelt deze graag gratis voor u ter beschikking. Een goede CMA helpt u te bepalen voor welke prijs u uw huis moet verkopen. Meestal is het verstandig om vergelijkbare woningen te gebruiken binnen een straal van een halve kilometer van uw woning. Zo kun je gemakkelijk prijzen vergelijken en de beste deal vinden. U kunt uw makelaar ook om hun CMA's vragen voordat u een aanbiedingsprijs bepaalt.

Site bezoeken voor meer info: http://slobmakelaardij.nl/

Back to Top