vlees
Posted in: vlees

Het vinden van het beste vlees voor bbq koken

Als u kwaliteit, goede smaak BBQ-vlees wilt, moet u een lokale vlees- of slagersmarkt bezoeken.

Sommige mensen zijn echter op hun hoede voor vleesmarkten omdat ze denken dat het vlees daar duurder is. In werkelijkheid is het tegenovergestelde waar. Hoewel sommige vlees duurder kunnen zijn op een traditionele markt, is de kwaliteit veel beter. Je moet altijd winkelen op een slagersmarkt als je topkwaliteit wilt, zachte BBQ. Hieronder staan een paar tips over hoe u kunt winkelen voor geweldige smakende BBQ.

Voordat je je vlees op de markt koopt, doe dan wat onderzoek. Als u kwaliteitsbarbecue wilt, moet u altijd naar een lokale slager of vleeswinkel gaan. Sommige van de grootste supermarkten hebben daadwerkelijk slagers, dus bekijk een deel van hun barbecue-gedeelte. Praat met de slager over de verschillende BBQ-cuts die ze beschikbaar hebben.

Terwijl je het vlees op het scherm kijkt, bekijk dan het marmeren. Prime Rib is de beste BBQ-vlees rond, maar de meeste mensen kunnen het niet proberen. Het proces van het uitharden van het vlees voordat de chef-kok kookt, helpt de prime rib Prime, dus het vlees heeft een zeer tedere textuur. Sommige van de andere prime-cuts omvatten;

Bekijk vervolgens de goedkopere, meer tedere bezuinigingen zoals kip.

Hoewel kip meestal het goedkoopste vlees rond is, kan het ook ook een van de duurste bezuinigingen zijn. De meeste mensen eten alleen maar de duurdere bezuinigingen voor een geweldige maaltijd of om te bevriezen voor toekomstig gebruik. Vereest kan bijvoorbeeld het hele jaar door worden ingevroren en gebruikt. Echter, als je het vaak kookt, kan het uitdrogen en moeilijk wordt.

Om het beste vlees te koken, zorg er altijd voor dat u het tot kamertemperatuur laat komen voordat u het koken. Dit helpt dryness te voorkomen en te helpen bij het kappen. Nooit onder kook je vlees omdat het moeilijk en taai zal zijn. Probeer bij het snijden in het vlees altijd een schone plaat te houden door papieren platen te gebruiken in plaats van zilverwerk voor een betere hygiëne.

Koken van vlees bij verschillende temperaturen kan er ook zorgen voor om te veranderen. Verschillende vlees kunnen verschillende temperaturen aannemen. Magere steaks kunnen bijvoorbeeld aan beide kanten worden gekookt tijdens het grillen. Als u onzeker bent over het koken van een bepaalde snede, gebruikt u gewoon een thermometer en controleer om te zien hoe het kookt.

Klik om meer te lezen: https://cooltomeatyou.nl/

Back to Top