Posted in: General

Waar kan ik een makelaar bij mij in de buurt vinden?

Waar kan ik een makelaar bij mij in de buurt vinden?

Als u zich afvraagt: "Waar kan ik een makelaar bij mij in de buurt vinden?" dan bent u bij ons aan het goede adres. Ik heb het hele internet rondgekeken en geprobeerd alles over dit onderwerp te vinden dat relevant was. Ik heb geprobeerd een aantal van de voor- en nadelen hieronder op te sommen, zodat u zelf kunt beslissen wat goed voor u is bij het verkopen van een huis.

Waar kan ik een makelaar in de buurt vinden?

Voordelen Een van de belangrijkste voordelen is dat u niet ver hoeft te reizen om mensen te vinden die u kunnen helpen bij het verkopen van een huis. U hoeft niet door het verkeer te rijden om in het stadscentrum te komen of een langdurig proces te doorlopen om een goede makelaar te vinden. Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. Het enige dat u hoeft te doen, is voor de computer gaan zitten en beginnen met surfen. Zodra u een bedrijf heeft gevonden dat het juiste type diensten lijkt te hebben voor uw type woning, kunt u op hun naam klikken om meer informatie over hen te krijgen. Als het bedrijf al een tijdje bestaat, zouden ze meestal goede feedback van tevreden klanten moeten hebben. Als je eenmaal hebt gevonden wat je zoekt, kun je aan de slag met de goede dingen.

Nadelen Nou, dit was maar een kort overzicht van de voor- en nadelen van het verkopen van een huis bij jou in de buurt. Nu u de voor- en nadelen kent, vraagt u zich waarschijnlijk af of het überhaupt mogelijk is om deze methode te gebruiken. Welnu, het is mogelijk om deze methode te gebruiken, ongeacht of u een huis in de stad of in de buitenwijken verkoopt. Dit komt omdat er veel diensten zijn die zich daadwerkelijk zullen specialiseren in het helpen van mensen bij het zoeken naar huizen en het verkopen ervan.

Klik door naar de website: https://mijnverkoopmakelaar.nl/

Back to Top