Posted in: General

Waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Toen ik opgroeide, maakte mijn moeder altijd een grote partij spaghetti met gehaktballetjes en veel saus. Ze zou het aan het werk brengen, en zelfs als ik geen honger had, probeerde ik het. Later vroeg ik haar waarom ze spaghetti met gehaktballetjes had gemaakt en ze zei dat ze op de ouderwetse manier waren gedroogd en bereid. Ze gaf toe dat het veel tijd en moeite kostte, maar dat het het waard was. Ze had geen magnetron of blikopener en de ingrediënten moesten in de late uurtjes worden verzameld. Daarom zijn Valle del Sole: peulvruchten | kokosproducten | mais | granen | meel goede vleesvervangers.

Als je bonen kookt in water of een ander medium, blijven de bonen heel. Als je ze droog braadt, worden ze luchtig. Als je suiker toevoegt, worden de vleesvervangers dikker. Als je een keukenmachine gebruikt, wordt het product dik en voedzaam. Je hebt niet veel zout nodig omdat gedroogde bonen zoveel voedingsstoffen bevatten.

Zolang de bonen vers zijn, kun je gedroogde erwten, rode bonen en gedroogde maïs eten. Als u ingeblikt voedsel gebruikt, controleer dan de datums op het etiket. Dit is vooral belangrijk voor gedroogde peulvruchten. Als op het etiket staat dat het product binnen zes maanden was uitgedroogd, dan was het dat wel. Controleer gewoon de datum, want verschillende producten kunnen verschillende vervaldatums hebben.

Er zijn twee soorten peulvruchten – zwart en bruin. De zwarte soort wordt vaker gebruikt in recepten. De gestremde bonen in een crockpot-schaal vormen een geweldige linzensoep. Je kunt een gemene chili maken met gedroogde rode bonen en gedroogde oregano. Het gebruinde type is smaakvoller en voegt meer vezels toe aan voedsel. Gebruik de bonen in salades, in taco's en wraps, gestoofd of als groente.

Waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn, is omdat ze langer nodig hebben om te koken. Dit betekent dat u meer maaltijden tegelijk kunt eten en u langer een vol gevoel kunt hebben. Het is moeilijker om te snacken aan voedsel dat meer tijd nodig heeft om te bereiden en te koken. Het is ook gezonder omdat gedroogde bonen slechts ongeveer de helft van de calorieën bevatten van een stuk rundvlees of kip van vergelijkbare grootte.

Peulvruchten zijn ook de beste voedselvervangers als u op uw budget let. Ze kunnen gemakkelijk in bulk worden gekocht in de supermarkt. Als je ermee kookt in soepen, sauzen, ovenschotels en chili, dan bespaar je nog meer geld. De voedingswaarde van deze voedingsmiddelen is ook vergelijkbaar met die van vlees.

Informatie over dit onderwerp: valledelsole.nl

Back to Top